Játék témájú weblapok gyűjteménye

óvodásbolt Webáruház óvodásbolt Webáruház

Ez a webáruház azoknak a kisgyermekes szülőknek szeretne segítséget nyújtani, akik a játékok, tevékenységi eszközök vásárlásánál a gyermek fejlődésének támogatását tekintik célnak.Óvónői tapasztalattal válogattam játékokat a kicsiknek, óvodásoknak, kisiskolásoknak.Az óvodáskor jellemző tevékenységeihez, a képesség és készségfejlődéshez részletezett kategóriákat ajánlok.Bízom benne, hogy termékeimet eredményesen használják a gyermekek és örömet, sikerélményt okoznak.

http://ovodasbolt.hu

Feral Heart - Állatkedvelők legjobb PC játéka! Feral Heart - Állatkedvelők legjobb PC játéka!

Az oldal a Feral Heart nevű állatos MMORPG játékkal foglalkozik, amiben bárki játszhat, egy kutyaféle illetve macskaféle bőrébe bújva. A játékosok egymással társaloghatnak, és szerepjátékokat játszhatnak (ezt a játékban RP-nek vagyis Role Play-nek nevezik) Ha valaki szeret szerepjátékozni és szereti az állatokat itt a helye!

http://riaoldala.gportal.hu/

Online játékok egy helyen Online játékok egy helyen

Online játék, az internet legjobb online játékai egy helyen. Szeretnéd kipróbálni az online játékok világát? Segítünk eldönteni melyiket válaszd. A stílus mindegy, online szerepjáték, rpg játék, online autós játék, online stratégiai játék, itt mindent megtalálsz.

http://www.onlinejatekingyen.com

Játék Webáruház Játék Webáruház

Próbálunk jó minőségű játékokat forgalmazni és persze kedvező áron. A játékok között megtalálható szinte minden: a hagyományos építőkockáktól a PC-ről vezérelhető játékok-ig, lányos és fiús játékok vagyis a csecsemőtől a kamasz korig minden korosztálynak kínálunk szórakoztató és készségfejlesztő játékokat.

http://csaladiapropenz.hupont.hu