Építőipar témájú weblapok gyűjteménye

Ingatlan műszaki állapotfelmérés Ingatlan műszaki állapotfelmérés

Ingatlan műszaki állapotfelmérés Ingatlan vásárlás előtti műszaki vizsgálat és tanácsadás! Repedések, süllyedések, vizesedések, penészesedések vizsgálata. Műszeres épületdiagnosztika!

http://www.ingatlanmuszakifelmeres.hu

Gondozásmentes WPC kerítés széles választéka Gondozásmentes WPC kerítés széles választéka

WPC kerítés a Fa kerítés felváltója! WPC kerítés elemeink minimális gondozást igényelnek (tisztítás), időtálló, nem repedezik, nem gombásodik, nem szálkásodik. Minimális a vízfelvevő képessége: 0.6-3%. Térjen be hozzánk és kérjen ingyenes termékmintát.

https://wpcroyalmarket.hu/termekeink/wpc-kerites-elem/

sátor ponyva készítés sátor ponyva készítés

Sátor ponyva készítés bármilyen igényre. Rendezvénysátor, színpad sátor, sörsátor 3x3, 6x3 vagy egyedi méretben. Bármekkora méretben vállaljuk a sátorponyva elkészítését. Tartós, strapabíró anyagokkal dolgozunk. Garantált a vízhatlanság és 100%-os az UV védelem.

https://interponyva.hu/sator-ponyva/

Falkivágás , betonfal vágás és panelfal vágás! Falkivágás , betonfal vágás és panelfal vágás!

Lakásokban és megváltozott rendeltetésű épületekben a változást falkivágás betonfalvágás és panelfal vágás által elvégezhetjük. A mai korban megváltozik az élettér igénye, így válaszfal bontással szobák tereit nyithatjuk össze ezzel maximálisan kihasználva a lakások tereit. Falkivágás ma már berendezett épületekben is elvégezhető, nem kell panel falvágás miatt kiköltözni, hiszen betonfal vágási technológiánk por és rezonanciamentes. Betonfal vágás esetén Statikai szakvéleményeztetésben is állunk szolgálatára.

http://falvagas.hu

Építőipari leírások, bemutatók, szakmai cikkek Építőipari leírások, bemutatók, szakmai cikkek

Építőipari blog, szakmai cikkekkel és leírásokkal különböző munkafolyamatokról. A cikkekben főként kőműves és burkoló munkák, szobafestő, mázoló leírások. A cikkek segítenek abban, hogy a leírások alapján otthon elkészítsük a tervezett munkákat. Ablakok, ajtók beépítése, bontása, falazat visszajavítása, gipszkarton falak építése, álmennyezet készítése, kandallók beépítése, kémény építése, karbantartása, ezekről mind olvashat weboldalunkon.

http://epitsd-okosan.blogspot.hu

Csempevágó webáruház Csempevágó webáruház

Áruházunkban a burkoló (kőműves) szakma vágógépeinek széles palettája szerszáma megtalálható, a profi minőségű Sigma csempevágó, Montolit csempevágó, Siri, Rubi csempevágóktól és vizes vágóktól, egészen a barkács kategóriáig. Rengeteg szerszám kiegészítő tartozék megvásárolható vagy megrendelhető.

http://www.csempevago-shop.com/

Utólagos vízszigetelés Utólagos vízszigetelés

Vizes nedves, nyirkos falak szigetelése, utólagosan injektálással. Vállaljuk pincék, ingatlanok, utólagos falszigetelését, 10-év garanciával. A legmodernebb technológiával szigeteljük, és szüntetjük meg a felszálló nedvesség útját. Az injektálásos utólagos falszigetelés, ugyanolyan megbízható mint az acéllemezes szigetelés. Előnye hogy egy átlagos családi ház utólagos szigetelése 1-nap. És az ingatlan falai statikailag nem sérülnek. Az egész ország területén rendelkezésre állunk.

http://szigeteles.sytes.net

Kémény | Schiedel kémény Kémény | Schiedel kémény

A Schiedelshopnál a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét, melyet az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk. Kéményeinkre 30 év garanciát biztosítunk.

http://www.schiedelshop.hu/