Egészség témájú weblapok gyűjteménye

Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción

Manuálterápia, Gyógytorna, Gerincgyógyászat, Sportrehabilitáció A Te fájdalmad a mi dolgunk. Gerincgyógyászat és sportrehabilitáció Gyógytorna és Manuálterápia egyben, már az első konzultáción.

http://mozgasklinika.hu/

Az aktív nyújtás Az aktív nyújtás

Előzd meg a sportsérüléseket, végezz nyújtógyakorlatokat megerőltetés nélkül. A STRAP (heveder) egy olyan sporteszköz, melynek használatával könnyebb a különböző stretching technikákat alkalmazni.

http://straptherapy.hu/

Bajnai Nóra Katalin pszichológus, sport szakpszichológus Bajnai Nóra Katalin pszichológus, sport szakpszichológus

Bajnai Nóra Katalin, pszichológus, sport szakpszichológus. Pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szerezte meg 2013-ban. Munkájával párhuzamosan 2013-tól szakpszichológus képzésben vett részt, és 2015. nyarán sport szakpszichológus diplomát szerzett. Főbb szakterületei: Sportpszichológiai tanácsadás, Nevelési tanácsadás, Iskola- és óvoda választás, Tanulási és beilleszkedési zavarok kezelése, Társas és kommunikációs készségfejlesztés, Pályaválasztási tanácsadás, Életvezetési tanácsadás, Coaching, Autogén tréning, Relaxáció, Imagináció, Kapcsolati tanácsadás, Stresszkezelés, Konfliktuskezelés, Burnout tanácsadás.

http://bajnainora.hu

Lelkisegitő közösségi portál Lelkisegitő közösségi portál

Elindult új közösségi oldalunk a lelkisegito.com. Oldalunkon érdekes történeteket,cikkeket olvashatsz,chat szobáinkban új emberekkel ismerkedhetsz,chatelhetsz. Beszéld ki magadból a problémádat! Regisztrālj oldalunkon légy az online közösségünk tagja!

http://www.lelkisegito.com

Ezotéria ahogy még nem hallottad Ezotéria ahogy még nem hallottad

Ezotéria ahogy még nem hallottad Ha út kereső vagy, nem találod a helyed! Ha lelki problémáid vannak, kérdéseid amelyekre választ szeretnél kapni. Ha fontosnak érzed a szellemi fejlődésed, tisztánlátásod, keress meg valamelyik Elérhetőségemen. Nézd meg a honlapomat. Ha a link nem működne másold be a böngésződbe. http://www.ezoteria.mszonoki.ws Vagy. Skype: angyal149

http://www.ezoteria.mszonoki.ws

Mióma közérthetően a beteg szemszögéből Mióma közérthetően a beteg szemszögéből

A mióma, vérszegénység és hormonális problémák a 35 plusz nők csaknem 90%-át érinti. A panaszok között szerepel az alhasi fájdalom, gyengeség, a teljesítőképesség hiánya, amelyek következményeként komoly életminőség romlás történik. Helyes életmóddal meg lehet előzni a betegséget, a panaszokat pedig enyhíteni lehet. Hogyan? Erről szól az oldal.

http://mioma.hu

Doktor24 - A kézben tartott egészség Doktor24 - A kézben tartott egészség

A Doktor24 egy új, hiánypótló szolgáltatást kíván nyújtani a hazai egészségügyi piacon.A Doktor24 küldetése magasabb színvonalú, gyorsabb, elérhetőbb egészségügyi szolgáltatást nyújtani. Ügyfeleinket nemcsak a betegút megszervezésében, a szolgáltatókhoz történő eljutásban segítjük, hanem figyelemmel kísérjük életútjukat is. Céljaink között szerepel még az egészségmegőrzés tudatosítása a társadalomban. A rendelkezésre álló eszközök segítségével szeretnénk felhívni a figyelmet a rendszeresen végzett szűrővizsgálatok fontosságára és az egészségtudatos életvitelre, melyekkel megelőzhetők a betegségek, illetve azok kialakulása.

http://doktor24.hu/