Ajándéktárgyak témájú weblapok gyűjteménye

fakivágás Gödöllő fakivágás Gödöllő

Fakivágás Gödöllő teljes területén. Kapcsolódó szolgáltatásaink: bozótirtás, ágdarálás, zöldhulladék elszállítás, tuskómarás, telek takarítás, tereprendezés, fűkaszálás, fűnyírás, földmunka Gödöllő közigazgatási határain belül. Vállaljuk veszélyes fák kivágását emelőkosaras daruval vagy alpintechnikával Gödöllőn és környékén. Gödöllő belterületén ingyenes a kiszállás.

https://fakivagas-godollo.hu/

Óraátállítás 2018 Óraátállítás 2018

Óraátállítás 2018-ban. Nyári időszámítás kezdete: 2018. március 25. vasárnap hajnalban 2:00 órakor 3:00 órára kell előreállítani az órát Téli időszámítás kezdete: 2018. október 28. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát. Egyes források szerint az óratállítás ötletét már maga Benjamin Franklin is felvetette, de tervét nem sikerült kiviteleznie. A világon elsőként 1916-ban az USA vezette be a nyári időszámítást energiatakarékossági okok miatt. Ezt hamarosan átvette a Föld számos országa is, beleértve Magyarországot is. Nálunk nem alkalmazták folyamatosan, voltak olyan évek, amikor nem volt óraátállítás. A nyári időszámítást Európában az Unió 1997-ben szabályozta és egységesítette.

https://www.pontosido.com/oraatallitas/

Egyedi fényképes ajándékok készítése Egyedi fényképes ajándékok készítése

Egyedi fényképes ajándéktárgyak készítése bármilyen alkalomra. Lepje meg szeretteit, barátait egyedi személyre szóló ajándékkal! Ajándék ötletek névnapra, valentin napra, évfordulóra, születésnapra, karácsonyra, stb.! A képek a tárgyakon fotó minőségűek és tartósak. Fényképen kívül természetesen lehetőség van szöveg és más képek nyomására is mint pl. rajzok, logók, egyéb ábrák, sportmezekre számozás feliratozás. Megrendelését leadhatja oldalunkról online, e-mailben vagy személyesen üzletünkben. Pólónyomás, egyedi bögre, telefon hátlap, többféle puzzle, párna és még sok más ajándéktárgyak.

http://www.extremcopy.hu

Trafikmutató Trafikmutató

Internetes Nemzeti Dohánybolt kereső, amely azért jött létre, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb eső trafikok egyikét. Weboldal jelenlegi funkciói: - trafikok nyitva tartása, - címe, - útvonaltervezés. Tervezzük: - angol nyelv - okostelefonra optimalizált verzió - álláshirdetések nemzeti dohányboltokban

http://trafikmutato.hu

Life Coaching - Vista Verde Bt Life Coaching - Vista Verde Bt

Kiváló lehetőséget nyújt Önnek négyszemközti életvezetési tanácsadásra, az úgynevezett Life coaching-ra, a life coaching tréning és szolgáltatások mellett indítunk önismereti testbeszéd és mediációs tréningeket is, dolgozunk stresszkezelő, illetve konfliktuskezelő módszerekkel is egyaránt. A mai világban elengedhetetlen a folyamatos képzés mind szellemi és fizikai szinten is.

http://vistaverde.hu/life-coaching